Tuesday, January 17, 2012

Cara Tingkatkan Trafik Blog


 Gambar Hiasan
Hey korang!! Ak hari ini gembira sangat kerana ak teruja sangat dengan sistem pertukaran blog atau ping blog,,hehe, Laman website ini satu peratus bumiputera(orang melayu) punye, Ping Busuk ini juga mempunyai 3 link kesukaan korang sume, antaranye
Bagi yang mahu entry korang popular, korang kene klik kat link ping busuk, center dye kat situ lah,,kalau nak popularkan video korang, boleh klik video busuk,bagi melariskan komik, bolehlah klik komik busuk.. Ping busuk ini menggunkan Facebook untuk korang login kat sistem ini taw!!Huhuhu.,,
http://busuk.org/ping/# .

Mula-mula, laman website nie biasa saje,tapi dah ramai yang tahu,laman website memang boleh meningkatkan trafik korang!! Xcaye? Korang wajib kene cuba. Firts!!,korang mesty buat entry yang korang selalu buat tu kan,then,korang klik dekat LOGIN yang membolehkan anda memasukkan apa-apa jenis entry yang korang buat tu sampai korang rase Xjemu mata memandan,hehe,,oke,then, korang baru leh masukkan entry dekat SUBMIT ENTRY ANDA,macam nie

Sebagai tanda perhargaan korang, korang kena lah masukkan LinkBanner meke tu dulu, baru leh dapat kongsi entry korang tu ramai2, baru leh popular,,hehe,,
Hmm, dah tahu macam mane nak buatkan. oke, langkah seterusnya, untuk memastikan anda mendapat TRAFIK yang terus menerus, anda digalakkan menyimpan atau memasukkan WIDGET EXCHANGE TRAFFIQ diorang sebagai promosi untuk korang yang terus setia menggunakan Widget Traffik ini, hm,macam facebook jugak lah, setia walau dimana jua,hehe. lihat kat sini bagaimana ianya berfungsi 


 Sila lah bace widget ini boleh membantu anda 100 peratus meningkatkan traffiq anda sume..

 Oke,yang seterusnya, ping busuk ini juga baik hati jika artikel kita terpilih, sistem ping akan memasukkan entry yang baik,bagus,bermaklumat dan panas,hehe,,alhamdulillah ak punye entry dimasukkan dahulu, hehe, jangan marah erk

Antara contoh pilihan ping busuk,hehe,,


Kalau entry yang korang masukkan, satu widget keluar beritahu kat korang,macam nie
Terime kasih Ping Busuk!! Love Ping Busuk !!

Like Busuk Facebook FanPage!!
Link ke PING Busuk org >  Ping Busuk
 By HaFez Hisham

0 Pandangan Membina!!!:

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Text Widget

Blog Archive

Powered by Blogger.

Tambah Pendapatan

Rakan Media


Awesome Reader List!!!

Google+ Followers