Saturday, May 23, 2009

BAHAYA KARTUN P0KeM0N!!!

Hafez baru terima mesej dari Dj Desa fm.com di email hafez.. baca!!!

just forward > Jgn skip utk bace nieh...sebarkan kalu sayang pada islam>BAHAYANYA KARTUN POKEMON dan BINATANG2 yang ade dalamnya??? POKEMON bermaksud saya yahudi,> PIKACHU bermaksud jadilah seorang yahudi,>CHARMANDER bermaksud ALLAH itu lemah(nauzubillah) ...... jadi.... tolonglah SEBARKAN kepada rakan2 chat korang semua......> Protect Our Population Of Islam.... sumer org yg ade yahoo messenger (ym), tolong jangan add org yg id die macam ni: anamuslim_cute_ 97@yahoo. com die cuba nak murtadkan org Islam. tolong forwardkan mesej ni kepada sumer org Islam!!! (kalau rase sayang ngan org Islam la!!!!!!. kalau tak sayang, x payah forward!!!) jngan smbong n bongkah..skrng korng gembra larh..tnggu balasan dkat kubur..

8 Pandangan Membina!!!:

HaFez94 said...

boikot rancangan tv yang buat cerita nie.. bomkan..

buwel said...

Naudzubillah, tega ya yg bikin pokemon

Anonymous said...

bukan nak kate ape...
korg ni sume mudah terpengaruh la
mane kowang tau mende ni betolx?

HaFez94 said...

:a:

Renzo said...

eh!?;;) Bukan org jepun ke yg buat ni?

Qaf said...

boleh caye ke maklumat cam ni...mane korg dpt

Anonymous said...

KO tak percaya sudah...

Anonymous said...

salam..kawan sy ckp..dr ustaz mane ntah..xegt...bole je nk men sgale mcm ...MON.. tu...as long as kite xikut bdaya n aggp pokeman tu as yahudi dAlam diri kite.. bole kot...if nk tgk cite dy pun..xde masalh..sume kat diri kite je..if ape yg saye ckp salah,can u prove that mane awk dpt sources tu...sy pun xreti sgt...juz throw n spill je ape yg saye rase..

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Text Widget

Blog Archive

Powered by Blogger.

Tambah Pendapatan

Rakan Media


Awesome Reader List!!!

Google+ Followers