Monday, July 2, 2012

Awesome- Kecoh Ramalan EURO Itali Menang!!!

Perrghhh!!! Makan sedap kot!! Hahaha, tu lah!! sokong Spain lagi!! Macam tak tahu jer, kau siap tulis kat wall facebook kau...Spain,spain,spain akan menang!! Haha,kau tu yang tak tengok bola pagi2 dah kecoh Itali menang?? Hehehe, tunggu kejap!!! Betol ka Itali dijangka menang nie?? Waa, relax dulu... nie nak kongsi sikit Ramalan EURO versi final nie!!! Jagn terkezot Italia menang!! Ak tak kisah.......


 Tapi ak cuma nak ingatkan korang, sebelum Balotelli nak gol kan bola..beliau sempat lagi membeli belah untuk meraikan kemenangan untuk Ita;)y.  [Tengok gambar dibawah]  Walaubagaimana pun, langkah berjaga-jaga perlu diambil kira sebab mungkin pasukan Spain boleh mengekalkan kemenangan berturut-turut!! Tapi mungkinkah ini mustahil?? Ya, Italy mungkin bakal juara EURO. Cuba korang imbas kembali game Barclays Premier League(BPL) yang secara kebetulan, pasukan Mancester City menang dengan aggregate lebih sikit ja dah menang BPL. Haa, ak memang puas hati lah dengan keputusan tu. Tapi bak kata orang, yang menang tak selalu nya menang, yang kalah tidak semestinya kecundang. So, boleh jadi Italy menang dengan Skor Spanyol Vs Itali 0-0 --> Ekstra Time 0-0 ---> Pinalti 3-4 Untuk Kemenangan Italia Tidak pon 4 gol untuk ITALY..Hahaha..Ya!!! Ak pilih Italy final tahun EURO nie!!! Esok cuti satu dunia..hahaha

Makan besar nie!!!

Kasi freekick lah..

Ak yakin, dalam senyum ada makna, Spain mesty menang punyer...Xcaya ak cabut bulu misai ak satu-satu tau!!!
-Ikuti berita gol terkini di 1-infomasi. Terus menyokong kelab pasukan masing-masing. Post ini hanya ramalan sahaja. Harap masing-masing membawa kemenangan yang satu.-

0 Pandangan Membina!!!:

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Text Widget

Blog Archive

Powered by Blogger.

Tambah Pendapatan

Rakan Media


Awesome Reader List!!!

Google+ Followers