Friday, June 12, 2009

Saje Je

Cuti sekolah dah pun habis..macam mana kerja kursus dah siap? Untuk maklumat rakan-rakan..tajuk yang postkan nie yang lame..hafez mohon maaf ye.. lihat Kementerian Pelajaran Malaysia atau pun rujuklah dari guru-guru sekolah anda. Hafez nak mohon maaf kalau ade hafez tak dapat nak bagi yang lengkap kerja kursus nie sebab hafez pun bukan nye reti pun buat kerja kursus nie..hafez pun baru je siap..yang senarai nama responden tu ubah sikit nama ngan Kad Pengenalannye.. kalau tak sempat..print je yang hafez bagi tu..hafez mungkin tak online dah lepas cuti nie..Hafez nak tumpukan pelajaran nie.. mohon maaf ye kalau tak dapat balas mesej.. semoga apa yang ade kat blog nie dapat dimanfaatkan..apa yang kurang datangnya dari saye..dan apa yang baik itu datangnya dari Allah S.W.T. Sekian..kita jumpa bulan 7 nanti..hafez bagi esei pulak..kerja kursus sejarah..kalau ade yang tak sempat tu..ambil lah esei yang bahagian Kota A.Famosa ye.. wassaalam..

Hilangkan tension anda dengan menonton video lawak-lawak..tapi jangan terlampau sangat..
VIDEO RAJA LAWAK SEPAH..

0 Pandangan Membina!!!:

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Text Widget

Blog Archive

Powered by Blogger.

Tambah Pendapatan

Rakan Media


Awesome Reader List!!!

Google+ Followers